Despre noi

" Important you"- magia de a avea incredere in tine!

 

IMYO este un concept, un spatiu online creativ ce propune produse premium, brand-uri renumite, care imbina perfect bunul gust , eleganta si ultimele tendinte la moda!

Am creat IMYO din dorinta de a va impartasi pasiunea noastra pentru frumos, eleganta, de a va aduce acea magie de care aveti nevoie pentru a va simti bine.

Magia de a avea incredere in tine, posibilitatea de a alege produse de calitate, create in ateliere proprii de designeri din Europa.

 

IMYO nu este doar "cutiuta cu bijuterii si accesorii", este acel loc unde creatia, frumosul si stralucirea se imbina in cel mai inedit mod.

Creatiile autentice sunt alegerea perfecta pentru un cadou potrivit sau pur si simplu te poti rasfata alegand unul din produsele noastre.

Alege calitatea, lasa-te purtat in lumea Imyo!

 

Echipa, este formata din profesionisti cu o vasta experienta comerciala atat in Romania, cat si internationala.

Magazinul IMYO este proprietatea  On Mobile Action SRL, companie romaneasca cu experienta de 10 ani   in distributia de bunuri.  On Mobile Action va ofera produse de calitate premium, branduri cunoscute care sunt insotite de certificate de autenticitate." Important you"- magia de a avea incredere in tine!

 Date de contact:

Adresa: Bucuresti, str. Maramures nr.4

Email: office@imyo.ro

Telefon: 0701.006.007