Info B2B

Am creat pentru tine platforma B2B, acum ai posibilitatea sa faci achizitii en gros! 

Inca de la inceput, compania noastra a construit parteneriate de succes, fiind distribuitor autorizat al produselor unor brand-uri internationale.


Raspunsul nostru la nevoile clientilor este rapid, comenzile primite fiind onorate in cel mai scurt timp posibil. Angajamentul echipei noastre, determinat de o abordare pro-activa cu nevoile clientilor, se bazeaza in permanenta pe oferirea celor mai optime solutii pentru nevolie afacerii dumneavoastra. Va punem la dispozitie un personal calificat pentru consultanta permanenta, prezentare produse si oferte.

Va asiguram de faptul ca produsele noastre sunt de calitate superioara, confectionate din materiale certificate, care confera calitate, confort!

Parteneriat de incredere! 

Ce oferim
  • O gama variata de produse de cea mai buna calitate
  • Produse fabricate exclusiv in Europa
  • Consultanta permanenta si transparenta in comercializarea si prezentarea produselor
Avantaje
  • Parteneriat de incredere
  • Onoram rapid comenzile dumneavostra
  • La noi gasiti o gama variata de produse
  • Oferte personalizate in functie de cerintele specifice ale clientilor

 

Echipa, este formata din profesionisti cu o vasta experienta comerciala atat in Romania, cat si internationala.

Magazinul IMYO este proprietatea  On Mobile Action SRL, companie romaneasca cu experienta de peste 10 ani   in distributia de bunuri.

Va oferim produse de calitate premium, branduri cunoscute care sunt insotite de certificate de autenticitate." Important you"- magia de a avea incredere in tine!


Contacteaza echipa Imyo si vei primi oferta personalizata nevoilor tale!

Pentru informatii suplimentare si si/sau oferte personalizate, consultantii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri , in intervalul orar 09:00-17:00, atat la telefon, cat si pe email sau whatsapp!

Date de contact:
Email: office@imyo.ro
            0701.006.007